Kezdőlap hírmozaik

    Tanszergyűjtés – az InDaHouse felhívása diákok felé

    Diákok segítségét várja a civil szervezet: „Fogj össze pár barátoddal és tegyétek könnyebbé egy-egy perei gyerek tanévkezdését!”

    Az alábbi linken található albumban anonim módon összegyűjtöttük azokat a perei gyerekeket, akikkel az InDaHouse Hungary önkéntesei egy éve dolgoznak, és akiknek a szülei azzal kerestek meg minket, hogy nagy segítség lenne számukra, ha egy-egy egységcsomaggal segítenénk a gyerekeknek. Vannak ovis, alsós, felsős és gimis gyerekek is. Mind szegény családban élnek, ahol sokat jelent az a néhány ezer forint, amivel így kevesebbet kellene költeniük a tanévkezdés kapcsán.

    Arra kérünk, hogy a rajzok melletti kommentben jelezd, ha egy gyereknek össze tudod gyűjteni a szükséges eszközöket!

    Átvételi pontok:

    Szegeden, Miskolcon, Debrecenben, Szerencsen, Szentendrén vannak önkénteseink, akikkel össze tudunk kötni, ha írsz nekünk.

    Budapesten a Szimpla Kertben Budapest, Kazinczy u. 14, 1075, Mihály Edina várja a csomagokat, hétfőtől csütörtökökig 10 és 18 óra között. Előtte csörögj rá: 06-20-4273375. Határidő: 2015. augusztus 13.

    Csütörtök, 14-én visszük a csomagokat Perére. Amennyiben szeretnél fotót kapni az átadásról, írd rá a csomagra az e-mail címed!

    Ha eszközökkel nem tudsz segíteni, kérjük, oszd meg a posztot, hogy eljusson azokhoz a baráti társasághoz, akik nélkül a gyűjtés nem sikerülne!

    A perei családok nevében köszönjük szépen!

     

    Forrás: Az Ökoiskola Hálózat 412. hírlevele

    Előző cikkVajon mivel záródik a Klímapark projekt? 4 téma, ami mindenkit érdekelhet!
    Következő cikk6 tipp, hogy barátokat szerezhessünk és meg is tartsuk őket!