Kezdőlap hírmozaik

    Kedvezményes könyvvásár az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetnél

    Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) a készlet erejéig igen alacsony áron, akár 70%-os kedvezménnyel árusítja több, a tankönyvjegyzéken már nem szereplő kiadványát. A kiadványok pontos árait is tartalmazó, aktualizált lista elérhető az OFI honlapján.

     

    A kedvezményes árú kiadványok a konyvvasar@ofi.hu e-mail címen, a fenti weboldalról letölthető megrendelőlap kitöltésével és visszaküldésével rendelhetők meg.

     

    A megrendelt kiadványokat házhozszállítás útján kézbesítjük, vagy személyesen átvehetők a Pedellus Tankönyvboltban (1143 Budapest, Szobránc utca 6–8.) előzetes egyeztetést követően. A megrendelést az OFI munkatársa visszaigazolja, tájékoztatást ad a kiadványok készletéről, és házhozszállítás esetén a házhozszállítás díjáról. A megrendelés visszaigazolását válaszlevélben el kell fogadni. Házhozszállítás választása esetén a fizetési mód lehet előre utalás vagy utánvét; a személyes átvételkor készpénzes vagy bankkártyás fizetés választható.

     

    Előre utalás választása esetén az OFI által kiállított proforma számla alapján az átutalást meg kell tenni a visszaigazolást követő 5 munkanapon belül. Személyes átvétel esetén kérjük, hogy a visszaigazolásban megadott határidőig a megrendelt kiadványokat átvenni szíveskedjék. (A határidők elmulasztása esetén előfordulhat, hogy a kiadványokat a későbbiekben nem tudjuk biztosítani.)

     

    A házhozszállítás díja tájékoztató jelleggel:

    • 2 kg-ig 792 Ft,
    • 3 kg-ig 889 Ft,
    • 5 kg-ig 1090 Ft,
    • 10 kg-ig 1215 Ft.

     

    Személyes átvétel esetén házhozszállítási díj felszámítására nem kerül sor.

    Előző cikkEgyeztetések az intézményi önértékelés rendszerének bevezetéséről
    Következő cikkIskolát építenek önkéntesek Kamodzsában