Kezdőlap Digitális eszközök

étlAPP digitális összejövetelekre

Tegnapi cikkünkben Arjana Blazic, az elképesztően kreatív, energetikus eTwinning nagykövet és elismert tréner egy fantasztikus blogposztjában olvashattunk arról, hogyan oldja meg a differenciálást ha nagyon eltérő előzetes tudásszinttel érkeznek hozzá a pedagógusok. Nagy örömünkre Bognár Amália, a Mobility Digitális Élményközpont szakmai vezetője cikkünk hatására elkészítette és megosztotta velünk saját digitális étlapját.

Arjana Blazic alapvető ötlete az volt, hogy a legtöbb műhelymunka során tapasztalja, mennyire eltérő előképzettségű tanár kolléga jön el és nehéz olyan feladatokat találni, melyek mindenki szükségleteit kielégítik. NEM CSAK HOGY AZ OKTATÁSNAK KELL DIFFERENCIÁLNIA, A TANÁRTOVÁBBKÉPZÉSEK SORÁN IS SZÜKSÉG VAN AZ EGYÉNI TANULÁSI ÚTVONALAK BIZTOSÍTÁSÁRA.

Ötleteit elolvashatjuk tegnapi cikkünkben.

Bognár Amália, a Mobility Digitális Élményközpont szakmai vezetője elkészítette a saját digitális étlapját a kedvenc applikációiból.

„Idővel szeretném ezt bővíteni, különböző vészgombokkal ellátni az étlapot, hogy így támogassam az adott applikációk megismerését. Jelenlegi állapotában egy olyan lista, amely lehetőséget biztosít arra, hogy felkészüljünk a digitális témahétre, amely 2020. márc. 23-án veszi kezdetét. Jó felfedezést!”
Készítette: Bognár Amália

Köszönjük Amália, hogy megosztottad velünk! Az eredeti blogbejegyzés itt található.

Előző cikkEgyéni tanulási útvonalak tanároknak, diákoknak
Következő cikkA diákok ismét próbára tehetik a pénzügyi tudásukat