Kezdőlap heti kitekintő

    „NYERJ egy osztálykirándulást!” eredményhirdetés

    Októberben hírt adtunk a siroki VÁR-CAMPING csapatának kezdeményezéséről, akik online vetélkedőt hirdettek az általános iskolai osztályok részére „NYERJ egy osztálykirándulást!” felhívással. Az elmúlt közel két hónap során több száz osztály vett részt a játékban, és küldte be a megfejtéseket. Megszületett a végeredmény, melyet mi is szívesen közzéteszünk.

    I. helyezett: Lakiteleki Eötvös Általános Iskola Buzás János Tagintézménye – Nyárlőrinc, 5. osztály

    Osztályfőnök: Szenekné Édes Kornélia

    Nyereménye: 100 % szállásdíj kedvezmény – 1 vagy 2 éjszaka – a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő a Siroki várba, ajándék íjászbemutató az Aranykard Sárkányos Lovagok Egyesület felajánlásával, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába.

    II. helyezett: Egervári László Általános Iskola – Egervár, 1. osztály

    Osztályfőnök: Paulovicsné Török Cecília

     Nyereménye:50 % szállásdíj kedvezmény – 1 vagy 2 éjszaka – a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő a Bükkszékfürdő Gyógy- és Strandfürdőbe 4 órás időtartamra, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába.

    VÁR-CAMPING, Sirok

    III. helyezett: Radnóti Miklós Általános Iskola – Mór, 7 c. osztály

    Osztályfőnök: Major István

    Nyereménye: 30 % szállásdíj kedvezmény – 1 vagy 2 éjszaka – a siroki Vár-Camping faházaiban, ingyenes belépő az egerszalóki Barlanglakásokba + 3D-s mozivetítésre, ingyenes belépő a Bükkzsérci Kincsesház és Kincses kerámiaműhelybe, ingyenes belépő a Kisnánai várba, ingyenes belépő a parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeumba, ingyenes belépő a parádi Tájházba és Asztalos Johák Fafaragó kiállítására, ingyenes belépő a parádsasvári Üvegmanufaktúrába.

    Különdíj: a vetélkedőben részt vevő többi osztály, akik mind a hat fordulóban beküldték a válaszokat 20 %, akik legalább egy fordulóban részt vettek 10 % szállásdíj kedvezményben részesülnek 2021-ben a Vár-Campingben. 

    Gratulálunk a nyerteseknek! 

    Előző cikk7 pedagógus, 7 kérdés, 7 válasz – „csak annyit tudsz kivenni a tanulásból, amennyit beletettél”
    Következő cikkKarácsonyi feladatok – egy logopédus szemszögéből