Kezdőlap hírmozaik

Pedagógiai Értékelési Konferencia 2022 tavaszán

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoportja, valamint a Motiváció Oktatási Egyesület tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát. 

A konferencia időpontja: 2022. április 21–23. 

Helyszíne: MTA Szegedi Akadémiai Bizottság székháza (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) Terveink szerint a konferencia személyes jelenléttel valósul meg. 

Pedagógiai kutatók, szakértők, kutatópedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási,  fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azok jelentkezésére is, akik nem kívánnak  szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati  kérdései, illetve a neveléstudományi kutatás aktuális problémái iránt. A rendezvény  programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai  is szerepelnek. 

A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó kutatások, innovatív  értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban  alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, illetve azok eredményei,  továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti munkák mutathatók be. 

A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos  konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk. 

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további  információkat megtalálja honlapunkon. Kérdéseit a pek2022@edu.u-szeged.hu e-mail címen  teheti fel a szervezőknek. 

Várjuk jelentkezését, és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a XVIII.  Pedagógiai Értékelési Konferenciára! 

 

Előző cikkKarácsony a tanórán: 7 ötlet
Következő cikkMindenféle mesék az ünnepekre