Kezdőlap Sorozataink Best of 2023

Best of Modern Iskola 2023: sorozatok

Immár hagyományos évértékelő összeállításunk első részében a 2023-as év legnépszerűbb sorozatait mutatjuk be.

Nemzetközi kitekintés

Februári sorozatunkkal nemzetközi vizekre eveztünk és európai szakértőket kérdeztünk a szakterületükhöz tartozó legfontosabb kérdésekről. 

Női portrék egy digitális világban

Női portrék egy digitális világban címmel indult sorozatunk májusban, melynek célja a digitális pedagógiában járta női kollégák bemutatása volt.

Tanártalálkozások

Hagyománnyá vált tanévkezdő-inspirációs sorozatunk ezúton is az oktatás széles palettájáról üdvözölte a vendégeinket, az óvodától egészen a felsőoktatásig. 

Egy nap a …… szemével

A 2023-as év legnagyobb sikert arató, hiánypótló sorozatunk fókuszában azon kollégák voltak, akik sokszor a háttérben végzik a munkájukat, a pedagógiai folyamatokat támogatva. Beszélgettünk iskolatitkárral, szociális segítővel és pedagógiai asszisztenssel is.

Pedagógiai innováció a gyakorlatban

A tegnapi napon zárult a 2023-as év utolsó sorozata, amelyben digitális pedagógiával foglalkozó, innovatív megoldásokat alkalmazó kollégákkal beszélgettünk, akik gyakorlata követendő példa és motiváció lehet az Olvasók számára.

Sorozatok 2024-ben is!


Évösszegző összeállításunkat szerkeszti és tördeli Tóth Éva főszerkesztő. Az összes Best of 2023 cikk az alábbi linken érhető el.

Előző cikkA film, amit Mindenki ismer
Következő cikk„Tanuljunk egymástól, hogy minél jobban taníthassunk” – beszámoló