Kezdőlap vezetés

    Digitális Oktatási Napok – december 7–8.- Kalandpályával, a Syma-csarnokban

    Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai konferenciát szervez a Modern Iskola közreműködésével, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Digitális Jólét Program Titkársága, az Oktatási Hivatal és a Microsoft Magyarország támogatásával. A Digitális Oktatási Napok című rendezvény 2016. december 7-8-án lesz, erre hívjuk Önöket is! Már lehet regisztrálni a programokra, jelentkezzen Ön is és vegyen részt az exkluzív kalandpálya-programon is! A helyszín a budapesti Syma-csarnok.

    millenarisigytanulunkmi2015Szakmai konferencia – Intézményvezetőknek, pedagógusoknak

    Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai konferenciát szervez a Modern Iskola közreműködésével, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Digitális Jólét Program Titkársága, az Oktatási Hivatal és a Microsoft Magyarország támogatásával, Budapesten, a Syma-csarnokban. 

      A rendezvény célja, hogy a digitális oktatást népszerűsítse, segítséget nyújtson az IKT eszközökkel támogatott módszertani megoldások terjesztésében, a jó gyakorlatok bemutatásában és a pedagógusok horizontális tudásmegosztásában.

    A konferencián bemutatjuk a legújabb oktatásban használható digitális fejlesztéseket, módszertani megoldásokat. A konferencián részt vevő pedagógusok megismerkedhetnek a fejlesztés alatt álló okostankönyvekkel, digitális tananyagokkal, a tanítás, tanulás során már kipróbált eszközökke és az átalakuló intézményfenntartás modelljét is megismerhetik.

    A részletes programot ITT lehet elolvasni.

    Három program – két nap – egy jelentkezés- nulla forint

    A rendezvény három programelemből áll: a pedagógusoknak, intézményvezetőknek szóló konferenciából, a digitális bemutató órákból és a kalandpályából.

    • A részletek az ITT elérhető programban. Regisztráljon ITT a programra!

    Frissítés:

    Kalandpálya is várja a pedagógusokat!

    Egy izgalmas kalandpálya lesz a rendezvény egyik interaktív színfoltja. A több állomásból álló játékos próbákon a résztvevők kipróbálhatják a kiállító cégek által bemutatott virtuális sisakot, robotprogramozást, kiterjesztett valósággal kapcsolatos élményeket szerezhetnek és érdekes, különleges, de egyre elterjedtebb IKT eszközöket próbálhatnak ki. A konferenciára jelentkező pedagógusok december 7-én 8-10 óráig, december 8-án pedig 8-9 óráig díjmentesen és külön jelentkezés nélkül kipróbálhatják a kalandpályát. Egyéb időpontokban a hatalmas érdeklődés miatt már minden időpont betelt, a gyerekek nagyon várják, próbálja ki Ön is!

    Részletek: 

    Ezek az élmények várják a Digitális Oktatási Napokon

    Regisztráció: http://moderniskola.hu/don/

    A konferencián való részvételről igazolást adunk!

    A konferencia ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

     

    A rendezvény időpontja: 2016. december 7-8.

    A rendezvény helyszíne: Syma- csarnok, Budapest

    Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

    Térkép a helyszínről itt érhető el.

    A parkolás ingyenes!

    További programok:

    • A Microsoft ingyenes digitális megoldásai az oktatásban – Vegyen részt az interaktív előadáson és szerezze meg a Microsoft nemzetközi, innovatív oktatói tanúsítványát!
    •  A Microsoft szekcióban téma lesz a 21. századi tanulástervezés a gyakorlatban. Vegyen részt az interaktív előadáson és szerezze meg a Microsoft nemzetközi, innovatív oktatói tanúsítványát!
    • Időpontok: 2016.12.08., csütörtök: 11.15- előadás, 14.45- szekció-foglalkozás a Tanárblog-munkatársaival!
    • Bővült a december 8-i program az Oktatási Hivatal szekciójával. Szó lesz a fordított osztályterem módszertanáról, az eBiztonság minősítésről csakúgy, mint a digitális tankönyvtárról vagy a Sulinetről. A részletek az ITT  elérhető programban.

    Három program – két nap – egy jelentkezés- nulla forint

    A rendezvény három programelemből áll: a pedagógusoknak, intézményvezetőknek szóló konferenciából, a digitális bemutató órákból és a kalandpályából.

    • A részletek az ITT elérhető programban. Regisztráljon ITT a programra!

    Kalandpálya pedagógusoknak

    gearwerahullamvasutA pedagógusokat egy izgalmas kalandpályán is végigvezetjük, hogy élményeket szerezzenek,  akik szívesen próbára tennék ügyességüket ott, ahol az innovációé a főszerep. A résztvevők vadonatúj kütyükkel, digitális fejtörőkkel, játékokkal, eszközökkel találkozhatnak.

    • A kalandpálya bemutatása, az elérhető, kipróbálható eszközök, részletek az ITT elérhető programban. Regisztráljon ITT !

    terkepfelett

    Az órák 20 percesek, a Kalandpálya program látogatása további egy órát vesz igénybe.

     

    Előző cikkDigitális Pedagógus Díjakat adott át a Tempus Közalapítvány
    Következő cikkRendhagyó Skype-nap a budapesti Herman Ottó Általános Iskolában