Kezdőlap hírmozaik

    Milyen lett az új Modern Iskola honlap?

    Köszöntjük az modern pedagógusokat, vagyis az Olvasókat a Modern Iskola 2016.01.10-én megújult honlapján! Önök már a megújult felületet olvassák jelen pillanatban. Felfedezte már? Segítünk!

    Újonnan csatlakozó, hírlevélre most feliratkozott olvasóinkat külön köszöntjük, nagyon sok új tagunk lett a téli szünetben, megtisztelő, hogy követnek minket, ígérjük, nem fognak csalódni! Friss hírekkel leginkább a Monitor rovatunkban találkozhatnak, itt az oktatással kapcsolatos híreket szemlézzük automatikusan.

    A Blogszemle rovatunk is új, jelenleg 36 (!), pedagógusok által írt blog frissítései olvashatók benne, a legkülönbözőbb műveltségterületekről, témákról: közös bennük, hogy ezek az online naplók pedagógusoknak szólnak és technikailag lehetséges bekötni azokat a honlapunkra (RSS). Köszönjük ehhez a Facebookon elérhető Online tanári szoba csoport tagjainak segítségét és persze a bloggerek munkáját! Akivel még nem vettük fel személyesen a kapcsolatot, kérjük, írjon nekünk, tárgy: blogszemle! Köszönjük!

    multiplatform mi

     Mi az új még a honlapunkon?

    • van Facebook oldalunk, amire itt lehet feliratkozni, lájkolni. Külön köszönet annak a hét pedagógus-hölgynek, akik az új év első napjának délelőttjén, ide első követőként lájkolták oldalunkat. Ha megengedik, név szerint is köszöntjük őket!
    • van új rovatunk: Kitekintő néven. Ebben külföldi oktatással, neveléssel, pedagógusok számára releváns témákkal kapcsolatos portálokról származó cikkek fordításait közöljük. Cikk és témaajánlót szívesen fogadunk, önkéntes fordítókat is örömmel látunk. Mostani fordítónknak nagy köszönet! (Az elmúlt évben a külföldi cikkek fordításai voltak a legolvasottabbak honlapunkon!)
    • másik új rovatunk az SNI-Sajátos nevelési igényű gyerekek oktatása, nevelése, módszertanok, legújabb kutatások, szemléletek- az ezekről szóló jó gyakorlatok, megoldások kerülnek ebbe a rovatba. Ez a rovat is azért jött létre, mert az Önök jelzései szerint nagy igény van erre.

    További újdonságokért, felfedezésekért böngésszenek honlapunkon, visszajelzéseiket, kérdéseiket, javaslataikat várjuk a fuloph@moderniskola.hu címen!

    Köszönjük, hogy velünk tartanak, és ezáltal is egyre több lesz a modern iskola és a Modern Iskola!

    Fülöp Hajnalka
    főszerkesztő
    Modern Iskola

    fuloph kukac moderniskola.hu

    Előző cikkDigitális társadalom – digitálisan intelligens polgárok?
    Következő cikkSzeret tanítani, eredményes és ikt-t használ – bemutatjuk Bognár Amáliát