Kezdőlap hírmozaik

    Én és a média – Rajz- és fotópályázat gyerekeknek!(x)

    Rajz- és fotópályázat gyerekeknek!

    Vegyél részt te is az „Én és a média” rajz- és fotópályázaton, és nyerj tabletet, okostelefont vagy egy fantasztikus látogatási lehetőséget Bűvösvölgybe!

    A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által alapított Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ pályázatot hirdet 9-16 éves gyerekeknek „Én és a média” címmel. Ha ebbe a korosztályba tartozol, és van véleményed a tévéműsorokról, a rádióról, a sajtóról, a moziról, az okostelefonokról vagy az internetről, akkor rajzolj, fotózz, és nyerd meg a csúcs szuper ajándékok egyikét!

    A beérkezett alkotásokat az NMHH és a Bűvösvölgy munkatársaiból álló zsűri bírálja el, valamint közönségszavazást is szervezünk a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ Facebook oldalán, ahol folyamatosan közzétesszük a pályaműveket. A 9-12 évesek csoportjában egy okostelefon, a 13-16 éves korosztály esetében egy tablet a fődíj. A közönségszavazás győztesei pedig egy-egy eBook olvasót nyerhetnek. Az érvényes pályázatot beküldők között 4 különdíjat is kiosztunk. A nyertesek soron kívül látogathatnak el osztálytársaikkal együtt Bűvösvölgybe szeptember elején.

    Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet.
    A pályázatok beküldési határideje: április 27.
    Eredményhirdetés: május 18.

    A játék további részleteit, a pályázat tudnivalóit megtalálod itt: 

    A játék a TÁMOP-3.1.14-12-2013-0001 sz. „A Jövő tudatos médiafogyasztói – médiaműveltség és médiatudatosság elterjesztése” című projekt keretében, az Európai Uniós finanszírozásával valósul meg.

     

     

    Előző cikkHogyan bánjunk a Z generáció tagjaival?
    Következő cikkHogyan zajlik a robotika tehetséggondozás ?