Kezdőlap hírmozaik

    Bemutatkozik a Modern Iskola megújult legénysége

    Új év, új tervek, a szakmai elhivatottság azonban változatlan. 2019 a Modern Iskola szerkesztősége számára a leköszönő főszerkesztő búcsújával, és az új munkatársak bemutatkozásával indul. Céljaink továbbra is változatlanok: újult erővel és motivációval kívánjuk szolgáltatni a színes és szakmailag kiemelkedő minőségű tartalmakat az oktatás minden résztvevőjének. Továbbra is szeretnénk közeli kapcsolatot ápolni olvasóinkkal, és nyitottan rendelkezésre állni ötleteik, írásaik előtt, platformot szolgáltatván a kötetlen szakmai diskurzusnak.

    A Modern Iskola életében bekövetkező szerkesztőségi mérföldkő kapcsán szeretnénk lehetőséget nyújtani a leköszönő Főszerkesztő számára, hogy az olvasóktól főszerkesztői minőségében elbúcsúzhasson:
    • Kedves Modern Iskola olvasók!
    • Fantasztikus öt évet köszönök hálásan a Modern Iskolának, ahol főszerkesztőként dolgozhattam. A nyomtatott lap gondozása és később a honlapunk szerkesztése, cikkek, interjúk készítése, mindezek terjesztése igazán nagy kihívás és sok öröm forrása volt számomra. Külön érték, hogy számos sikeres konferencián, kiállításon és rendezvényen találkozhattunk és tanulhattunk egymástól személyesen is. 2019. januártól új utakra lépek, és főszerkesztői „székemet” felkészült és lelkes kolléganőmnek adom át és innen is sok sikert kívánok a munkatársaknak és a lapnak, valamint az Olvasóknak is! /Fülöp Hajnalka/

     

    A búcsú nem jelent teljes elszakadást, lapunk a megszokott értékrendet és minőséget követve továbbra is az olvasók rendelkezésére áll. Új Főszerkesztőnk Eriksson Zsófia, szerkesztő-újságírónk pedig Tarján Kata. A lap vezérigazgatója továbbra is Somoskői Gábor, a kiadó pedig a  Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

    Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk megújult szerkesztőségünket:

     

    Eriksson Zsófia (főszerkesztő)

    Eriksson Zsófia vagyok, végzettségemet tekintve mesterdiplomás magyartanár, nyelv- és beszédfejlesztő tanár, sportedző. Egyetemi éveimet követően kommunikációs trénerként, újságíróként szereztem tapasztalataimat, majd a WebEye International oktatója lettem. Jelenleg másfél éves kisfiam főállású anyukája vagyok, emellett 2017 óta a Modern Iskola újságírójaként dolgozom. „Szabadidőmben” a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetségek programjának oktatói csapatát színesítem, médiatudatosság témában. A Modern Iskola az elmúlt több mint egy évben számomra izgalmas szakmai együttműködések és pedagógiai tapasztalatcserék helyszíne volt, amiket a jövőben szeretnék tovább építeni, bővíteni.

    .

    Tarján Kata (szerkesztő-újságíró)

    Tarján Kata vagyok, magyar – kommunikáció szakos bölcsészként és tanárként végeztem az egyetemen, jelenleg, egy kétéves kislány főállású édesanyja és újságíró. Az egyetem elvégzése után az egyik országos kereskedelmi televíziónál kóstoltam
    bele először a média világába, ahonnan rövid úton egy kulturális-oktatási csatornánál kötöttem ki. Itt egy kulturális programajánló műsor szerkesztő-műsorvezetőjeként dolgoztam. Később a sajtóval, újságírással kapcsolatos ténykedéseimet sikerült pedagógiával ötvözni, hat évre a tehetséggondozás szippantott be. Egy 20 éve működő alapítványnál közép-és felsőoktatásban részt vevő, kiemelkedően tehetséges fiatalokkal foglalkozom. A Modern Iskola újságírójaként igyekszem az olvasókat oktatási és nevelési ügyekben friss és hasznos információkkal ellátni.

     

    Olvasóink meglátásait, cikkeit, ötleteit továbbra is szeretettel várjuk!

    Csapatunk elérhetőségei:
    • Eriksson Zsófia (főszerkesztő)

    e-mail: erikssonzs@moderniskola.hu

    • Tarján Kata (szerkesztő-újságíró)

    e-mail: tarjank@moderniskola.hu

     

    Előző cikkA Tempus Közalapítvány új, európai projektje a társadalmi befogadással foglalkozik
    Következő cikkBódis: a pályaválasztást segíti az Educatio oktatási szakkiállítás