Kezdőlap hírmozaik

    Újra itt az Educatio!

    Mint az közismert, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata tehát összekapcsolni a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az a diákokkal, a pedagógusokkal és a szülőkkel. Idén 23. alkalommal!

    Forrás: Pixabay

    A kiállítók között egyaránt szerepelnek magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, mesterképzések és PhD-programok, szakképző intézmények, szakmai gyakornok programok, nyelviskolák, valamint munka- és karrier-lehetőségek. Sőt, a rendezvényen számos olyan lehetőséggel is találkozhatnak az érdeklődők, amelyekről korábban esetleg nem is hallottak.

    A kiállítás látogatói személyesen gyűjthetnek információt az egyetemek hallgatóitól, oktatóitól az adott intézmény képzéseiről, a felvételiről, vagy akár a kollégiumi elhelyezésről. Szóba kerülhetnek az intézmények további szolgáltatásai, vagy éppen a szabadidős tevékenységek is.

    A rendezvényen helyet kapnak tankönyvkiadók, nyelviskolák is. Érdemes ellátogatniuk a pedagógusoknak és intézményvezetőknek is,  hiszen itt akár a személyes találkozások, illetve az elhangzó előadások révén „első kézből” értesülhetnek a szakmai újításokról és módszerekről. Érdemes tehát ellátogatni a rendezvényen, vagy online követni annak eseményeit.

    Időpont

    • 2023. január 12-14. 10:00 – 17:00
    • A kiállítás személyes megjelenés mellett online is elérhető.
    • Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

    Helyszín

    • Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10., 1101 (A pavilon)

    Regisztráció

    • A csoportos regisztráció azoknak a középiskolai intézményeknek ajánlott, amelyek vidékről érkeznek. (Ez a megoldás lehetőséget biztosít arra, hogy soron kívül, a nyitás előtt belépjenek a rendezvényre – erre kizárólag 09:00 és 09:30 óra között van lehetőségük, az általuk megjelölt napon, egy külön kapunál.)
    • Csoportos regisztrációra 15 főt meghaladó osztály esetén van lehetősége az osztályfőnöknek a https://www.educatioexpo.hu/csoportos_regisztracio aloldalon. 15 főt nem meghaladó csoportok esetén: egyéni regisztráció.
    • A rendezvényen ellenőrzik a belépéshez szükséges QR kódot, melyet regisztrációt követően küldenek el e-mailben. A QR-kódot kinyomtatva, vagy telefonon felmutatva is elfogadják.
    • Regisztrációra a helyszínen is lesz lehetőség, de a sorban állás elkerülése érdekében érdemes előre regisztrálni és QR-kódot generálni.
    • A látogatók számára a belépés a 3-as kapun lehetséges.

    Igazolás

    • A rendezvény biztosítja a látogató diákok számára az igazolás lehetőségét.
    • Igazolást csak személyes megjelenés esetén tudunk adni, online sajnos nem.
    • Igazolást csak a rendezvény helyszínén tudni, utólagos pótlásra nincs sajnos lehetőség.

    Kiállítók

    További információ:

     

    Előző cikkModern Iskola a gyógypedagógiában is – hogyan váljunk digitális (gyógy)pedagógussá?
    Következő cikkPetőfi és a mesterséges intelligencia