Kezdőlap Digitális eszközök

Internetbiztonság az iskolában- a szakértő várja kérdéseiket!

E heti szakértőnk arról beszél és ad tanácsot, hogy a pedagógusok hogyan gondoskodhatnak a biztonságos internetes környezetről ? Kérdezzenek bátran élőben, 2016.04.07-én, csütörtökön, 17 órától, a Moderniskola.hu élő csetbeszélgetésén!

 

 

formativwebinarkepCsizmazia-Darab István internetbiztonsági szakértő, a Sicontact Kft. munkatársa. Tudásmegosztó munkássága terén  az antivirus.blog.hu gondozója 2007 óta, több, mint 1000 szakcikk ill. poszt szerzője.  A moderniskola.hu oldalon is több cikke jelent meg, pedagógusok, szülők szempontjából elemezve az internetbiztonsággal kapcsolatos teendőket. 2014-ben elnyerte az „Év információbiztonsági újságírója” címet. Emellett pedig 2013 óta a gyerekek biztonságos internethasználatra való nevelését is fontos feladatának tartja, ezért a saferinternet.hu program önkénteseként is vállal előadásokat.

csizmazia

Előadásai megtekinthetők itt és itt.

Témái:

  • „Miről beszéljen a pedagógus a biztonságos internet kapcsán a diákokkal ?
  • Hogyan tudja a tanár megvédeni a gyerekeket az online zaklatástól?
  •  Milyen veszélyforrások vannak a neten és mit tehetünk ellenük?
  • Hogyan védhetjük meg számítógépünket, okoseszközünket es privatszferánkat az  internet veszélyitől ?
  • Hogyan építhetjük tudásunkat e téren?Kérdezzenek bátran élőben, 2016.04.07-én, csütörtökön, 17 órától, a Moderniskola.hu élő csetbeszélgetésén! Aki nem tud abban az időben jelen lenni, az küldheti a kérdéseket a fuloph@moderniskola.hu címre!
Előző cikkÓriási meglepetést adott a MÁV egy aspergeres kisfiúnak – önzetlenül -CSR-ből ötös!
Következő cikkA robotok már köztünk vannak