Kezdőlap osztályfőnök

Sulibank Élményportál – „Gyűjtsd a pontokat, szerezz élményeket!”(x)

Új, élményközpontú, korszerű honlapot fejlesztett fiatalok pénzügyi tudatossága, gazdasági -gazdálkodási ismeretei fejlesztése céljából az OTP Fáy András Alapítvány. A sulibank.hu címen elérhető portál funkcióiról és hozzáadott értékeiről szól a cikk.

su3libank2Legyen aktív részese Ön és iskolája is az első élményportál működésének, formálásának!

A Sulibank Élményportál az OTP Fáy András Alapítvány legújabb ingyenes programja, amelyet az általános iskolások számára fejlesztett. A weboldal a gamifikációs és e-learning alapú aktivitásokat ötvözi a digitális szövegértés kompetenciájának fejlesztéséhez szükséges funkciókkal és tartalmakkal. Mindez a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek mélyítését helyezi fókuszba. Az oldalon található aktivitások, tartalmak és a hozzájuk kapcsolódó pedagógiai, módszertani struktúrák által közvetített ismeretek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a XXI. századi gyerekek életvezetési stratégiája sikeres legyen!

Miről szól a portál?

Az Élményportálon a regisztrációt követően a gyerekek cikkek olvasásával, játékos kvízek megoldásával, Sulibank Aréna kurzusok elvégzésével és egyéni tartalmak beküldésével szerezhetnek pontokat, amelyeket élményajándékokra válthatnak. Pl.: páros mozijegyek, limuzinos városnézés, gokart verseny, lézerharc, múzeumlátogatás, stb. (bővebb információ a weboldalon). Az ajándékok egyénileg és csoportosan is elérhetők.

A portál minden funkciója, eleme és tartalma a hatékony tudásátadást célozza a korosztály igényeihez igazítva. Csatlakozzon iskolájával, diákjaival a tanév végéig meghirdetett első periódushoz!

www.sulibank.hu

Részletes információ:

Fazekas Tímea: E-mail: timea.fazekas@okkozpont.hu

Tel: +3630 616 5052

Előző cikkAz Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tájékoztatója a tankönyvrendelésről
Következő cikkDigitális Oktatási Stratégia