Kezdőlap Digitális eszközök

4 érv, hogy miért legyen az Ön iskolájának is NKP intézményi adminisztrátora

Csupán egy nyilatkozatot kell kitölteni a kijelölt személy adataival, hogy legyen az Önök iskolájában is intézményi adminsztrátor, aki az NKP.hu, a Nemzeti Köznevelési Portál, az okosportál extra pedagógiai támogatást biztosító ingyenes szolgáltatásához segít hozzáférni. Miért jó ez? A rövid anyagból kiderül! Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (Ofi) honlapjáról átvett hírben elérhető ez a dokumentum.

„Már több mint 1000 iskola csatlakozott a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) extra pedagógiai támogatást biztosító ingyenes szolgáltatásához. Ne maradjon le az Ön iskolája se!

  1. Csoportbontásban differenciált feladatkiosztásra is lehetőséget ad az NKP, online figyelheti tanulói fejlődését.
  2. A jövőben csak az intézményi adminisztrátor által adott jogosultsággal tudnak majd a pedagógusok speciális, extra tartalmakat elérni az NKP-n. (tanmenetek, módszertani segédletek, témazáró feladatlapok, megoldások, stb.)
  3. Zárt csoportban oszthatja meg ötleteit, tapasztalatait, saját fejlesztésű pedagógiai innovációit kollégáival!
  4. Gyorsabbá, egyszerűbbé válik az ellenőrzés, feladatkiosztás folyamata.

Csatlakozni szeretne? Az intézményi adminisztrátorok kijelölését az intézmény vezetője teheti meg az alábbi nyilatkozat kitöltésével, és a tamogatas@nkp.hu címre való visszaküldéssel.

Kérdése van? Írjon nekünk, vagy keressen minket ingyenesen hívható zöld számunkon!

E-mail: tamogatas@nkp.hu

Zöld szám: 06-80-180-042

Csatolmány:
Forrás: Ofi.hu

 

az Okosportál- nkp.hu
az Okosportál- nkp.hu
Előző cikkPrezentáció és drámaórák – Hogyan tanulnak meg magabiztosabban előadni a diákok Svédországban, Norvégiában és Németországban?
Következő cikkMentse el: itt a tanév rendje, naptárformában!