Kezdőlap hírmozaik

    Vándortáborok az Utazás Kiállításon

    Az érdeklődők az Utazás Kiállításon is megismerkedhetnek a Vándortábor Programmal 2018. március 1-4. között a Hungexpon. Az Erdei Vándortáborok mellett bemutatkozik a Bringás és a Vízi Vándortábor is, amelyekre közben folyamatosan zajlik a jelentkezés a www.vandortabor.hu felületen keresztül.

     

    Az érdeklődők az Utazás Kiállításon is megismerkedhetnek a Vándortábor Programmal 2018. március 1-4. között a Hungexpon. Az Erdei Vándortáborok mellett bemutatkozik a Bringás és a Vízi Vándortábor is, amelyekre közben folyamatosan zajlik a jelentkezés a www.vandortabor.hu felületen keresztül.

    Az Utazás Kiállításon egy egész stand, az „Aktív Magyarország” stand (A pavilon 210B) foglalkozik a belföldi természetjárás, kerékpározás és vízi sportlehetőségek bemutatásával. Bemutatkozik a Vándortábor Program is, aminek mindhárom szegmense: a gyalogos túrákat jelentő Erdei Vándortábor, a két keréken teljesíthető Bringás Vándortábor és a hazai folyókat végigjáró Vízi Vándortábor is kínál programokat. A 2018. március 1-4. között a budapesti Hungexpon rendezett turisztikai vásáron nem csak a gyerekeknek lesznek kreatív programok, hanem a csoportokat szervező pedagógusok és MTSZ jelvényes túravezetők is választ kapnak a nyári vándortáborozással kapcsolatos gyakorlati kérdéseikre. A szervezők egy táborhelyet is felépítenek, így az érdeklődők személyes tapasztalatot szerezhetnek arról, hogy a június 16. és augusztus 20. közötti táborozási időszakban milyen szálláshelyek várják az egy hetes túrának nekivágó csoportokat.

    Mindeközben zajlik a jelentkezés a nyári vándortáborokra. Az összes táborozási lehetőség – gyalogos, kerékpáros és vízi – megtalálható a www.vandortabor.hu oldalon, ahonnan továbblépve a www.erdeivandor.hu oldalon lehet jelentkezni az öt útvonalon – a Bakonyban, a Börzsönyben, a Mátrában, a Mecsekben vagy a Pilisben – futó Erdei Vándortáborok valamelyikére.

    A Vándortábor Program célja, hogy felsős és középiskolás diákok csoportjai számára olyan nyári táborozási lehetőséget kínáljon elérhető áron, ahol a fiatalok személyes élményeket gyűjthetnek az ország természeti értékeiről és kulturális örökségéről.

    Az Erdei Vándortáborok indulási időpontjai: 2018. június 16. – augusztus 20. között minden héten hétfőn, szerdán és pénteken.

    Jelentkezési határidő: 2018. május 31.

    Jelentkezhetnek: felsős és középiskolás diákok 15-40 fős csoportjai, 10 diákonként egy kísérővel, iskolák, civil szervezetek vagy egyházi közösségek szervezésében.

    Részvételi díj: 21.000.- Ft/fő, ami tartalmazza a 7 napos program szállás-, étkezési és programköltségét.

    A kísérő pedagógusoknak szóló kedvezményekről és nyereményjátékról a www.erdeivandor.hu oldalon olvashatnak részletesebben.

    A csoportok szervezéséhez segítséget jelentenek az iskolákban, közösségi helyeken kifüggeszthető plakátok, amik szabadon letölthetők, és kinyomtathatók:www.erdeivandor.hu/letoltesek

    Jelentkezés és további információ:www.erdeivandor.hu

    Szeretettel vár minden jelentkezőt az erdei vándortáborok szervezője:

    az Országos Erdészeti Egyesület (info@erdeivandor.hu, www.facebook.com/ErdeiVandor)

    Budapest, 2018. február 27.

    (x)

    Előző cikkPreziX – prezentációs verseny: 21. századi képességek fejlesztése másképp  
    Következő cikkHogy látja egy pedagógus a friss Oscar-os MINDENKI-t?