Kezdőlap jó példák

Múzeumok éjszakája a Csopa Playbarban! VEDD MEG KARSZALAGODAT NÁLUNK ÉS GYERE MÁSNAP INGYEN A CSOPÁBA!

Hamarosan itt a Múzeumok Éjszakája. Mi most egy budapesti helyszínre, a tudományokat élményszerűen és látványosan, tapasztalati úton bemutató Csodák Palotájába hívjuk olvasóinkat, jöjjenek akár pedagógusként, akár szülőként vagy tudományok iránt érdeklődőként, a Csodák Palotája Playbar az óbudai Bécsi úton szeretettel várja őket! Részletek és egy remek akció :

Múzeumok éjszakája a Csopában!

„A tudomány varázslatos! Egy este a Csodák Palotája mindkét helyszínén, ahol látványos és közérthető módon ismerkedhettek meg a természettudományok csodálatos és meghökkentő világával!

A Múzeumok éjszakájára vásárolt karszalag 2017. június 24-én,  szombat este a Csopa Camponában belépőjegyként szolgál, míg a Csopa Playbarban 1 szabadon választott kiállításra vagy 1 előadásra érvényes.

Ráadásul, ha a Múzeumok Éjszakája karszalagodat nálunk vásárolod meg, akkor a következő nap is fel tudod használni, így az sem gond, ha esetleg nem érsz oda mindkét helyszínünkre! A Csopa Camponában belépőjegyre, míg a Csopa Playbarban egy szabadon választott kiállításra vagy előadásra tudtok eljönni 25-én is.”

Forrás: http://www.csopa.hu/csopa-playbar/

 

Elérhetőség: 

  Telefon: +36-1-814-8060

   E-mail: csopaplaybar@csopa.hu

   Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. | Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet (volt Új Udvar)

Térkép, útvonaltervezés ITT.

http://www.csopa.hu/csopa-playbar/

Előző cikkÍgy is lehet tanítani – Nívódíjas Erasmus+ projektek
Következő cikkTALÁLKOZÁSOK – játékos vetélkedő – lengyen- magyar diákok számára