Kezdőlap Digitális eszközök

Ingyenes webinarium és műhely a kódolásról – nemcsak informatika szakosoknak!

Kódolásos események offline és online is!

Az Educatio Nonprofit Kft. és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elkötelezett a kódolás módszereinek és eredményeinek köznevelésben történő népszerűsítéséért, ezért a Scientix projekt keretében két rendezvényt is e téma köré szervezünk. Várjuk Önöket a webináriumon (2015. június 25.) és a workshopon (2015. június 29.) is!

A regisztráció – mindkét eseményre – nyitott minden érdeklődő pedagógus számára, azaz az informatika szakos kollégák mellett várjuk bármilyen más szakot tanító kolléga jelentkezését is! A két rendezvény kiegészíti egymást, tehát érdemes akár mindkét eseményre regisztrálni!

Részletek a Sulinet -portálon!

 

Ingyenes webináriumok a Scientix projektben magyar és angol nyelven is!

Várjuk Önöket a Scientix projekt keretében tartott magyar és angol nyelvű webináriumokon júniusban még három alkalommal! Érdekli Önt, hogyan tehető innovatívabbá egy erdei iskola? Szeretne többet tudni a kódolásról és arról, hogyan használhatja a kódolásos módszereket akármelyik tanórán? Kíváncsi, hogyan vonhatja be tanulóit irányított szakmai vitákba illetve szakmai együttműködésbe iparági partnerekkel? Akkor érdemes regisztrálnia! Részletek és regisztráció a Sulinet portálon!

 

További hírek a portálon!

Forrás: Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Digitális Pedagógiai Osztály

Előző cikkArs poetica – tanároktól – évzáró inspiráció – interjúk
Következő cikkInnovatív Iskolák projekt – egy nyertes pályázat tanulságai