Kezdőlap hírmozaik

    <19 Szabadfogású Számítógép Verseny - ötleteket várnak!

    Fiatalokat szólítanak <19 Szabadfogású Számítógép Verseny keretében. Szeretsz bütykölgetni? Számítógéppel teszed? Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre október 19-ig és mutasd meg mire vagy képes! Részletek a http://verseny.c3.hu/2015/ oldalon. 

    Idén a 13 szerencseszám lesz, mivel tizenharmadik alkalommal, mutathatjuk meg a nagyvilágnak, mire képesek a számítógépet kedvelő, használó, kísérletező fiatalok- ezúttal az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben. Idén is várjuk a tizenkilenc évesnél fiatalabbak alkotásait, hogy a verseny keretében díjazhassunk újabb kivételes alkotásokat, mint a pókerező robot vagy a számítógép vezérelte RC autó. Alapozd meg a jövőd velünk, legyél idén te az, aki nálunk debütál a jövő legmenőbb közösségi portáljával, vagy legyen a te ötletedből a következő Időkép projekt, ami szintén díjazott volt nálunk, ma pedig az ország leglátogatottabb honlapja. <19!

    Szeretsz bütykölgetni? Számítógéppel teszed?
    Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre október 19-ig és mutasd meg mire vagy képes!

    Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült:
    lehet az infografika, animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, adatvizualizáció, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz!

    Mit gondolsz a jövőről? Volt probléma, amire számítógéppel találtál megoldást? Kódolsz, remixelsz, ötletelsz és meg is valósítod? Mutasd meg a világnak!

    Küldd el nekünk azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz, és azt is, amit mások tartanak annak. Egy versenyző több pályaművel is pályázhat versenyünkön. Jelentkezhetsz egyénileg, vagy akár csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és a határon túlról is!

    A nyertes pályaműveket értékes díjakkal honoráljuk, de ez még mindig nem minden: a verseny nyertesei közül választjuk ki azokat a szerencséseket, akik elutazhatnak partnereinkhez (Ausztriába, Németországba, Svájcba) és ott is bemutathatják műveiket, részt vehetnek az ottani nemzetközi workshopokon.

    A pályamunkák feltöltésének határideje:
    2015. október 19., hétfő, éjfél

    Forrás és további részletek: 

    <19 Szabadfogású Számítógép Verseny

     

    Előző cikkTesztelési pályázat diákoknak – Nemzeti Köznevelési Portál
    Következő cikkA világ legnagyobb tanórája – Be lehet kapcsolódni!