Kezdőlap hírmozaik

    Szupertitkos küldetés a Microsoft kalandpályáján

    Mission: Possible – ezzel a címmel hirdeti a szupertitkos küldetést 5-12. évfolyamos osztályoknak a Microsoft  azon a kalandpályáján, melyet október 20. (kedd) és 21. (szerda) 08:30 – 18:00-ig lehet kipróbálni! 

    Az „Így tanulunk mi” című kétnapos, innovatív oktatással foglalkozó eseményre osztályokat és diákközösségeket is várunk!

    Mindkét napon izgalmas küldetés várja azokat az osztályokat, iskolai csoportokat, akik szívesen próbára tennék találékonyságukat és ügyességüket egy kivételes labirintusban, ahol izgalmas fejtörőké és a csapatjátéké a főszerep: A gyerekek vadonatúj kütyük, digitális feladványok, vagány appok, zenei szárnypróba és egyéb rejtélyek között haladva teljesítik a különleges pályát, ahol minden feladat megoldását pontozzuk. A küldetés végén az első három helyezett sulijában a Microsoft vállalja az Office365 Oktatási Rendszer kiépítését.

    A programra tanárok regisztrálhatnak 5-12. évfolyamos osztályokat, csapatokat a megadott idősávokra. A küldetés időtartama 2 óra. 
    Az első csapat 09:10-kor, az utolsó 16:00-kor kezdheti meg a küldetését. Érkezés a küldetés kezdete előtt legalább 30 perccel.

    Itt lehet az osztályokat regisztrálni a küldetésre!

    Kapcsolódó cikkek: 

    Digitális tanórák osztályoknak az így tanulunk mi – kiállításon

     

    Előző cikkDigitális tanórák osztályoknak az így tanulunk mi – kiállításon
    Következő cikkÍgy tanulunk mi! – Innovatív diákprojekteket keresünk