Kezdőlap Digitális eszközök

Hogyan varázsoljunk karácsonyi honlapot két másodperc alatt?

Karácsonyosítsuk az internetet! Az ingyenes Xmasify oldalon egy URL beírásával karácsonyi hangulatot varázsolhatunk bármelyik honlapra, változatos effektekkel!

A gyerekek digitális gondolkodását nem veszi túlságosan igénybe, de játékosan tanít és szórakoztat az ingyenes Xmasify olda. Itt bármely honlap URL-jének beírásával karácsonyi hangulatot „varázsolhatunk” az adott oldalra,  változatos effektek,  pl. zenék és „hóesés”  segítségével. Annyit kell tennünk csupán, hogy bemásoljuk a kívánt oldal URL-jét, ütünk egy hógolyónyit az Enter-gombra, majd várunk pár pillanatot és máris meghitt, karácsonyi hangulatban böngészhetjük tovább kedvenc oldalunkat. Mi kipróbáltuk a – szerintünk – legkedvesebb oldallal, az Önök kedvéért a Modern Iskolával, természetesen.

(A moderniskola.hu ékezetes betűit is hógolyó-találat érte, ha jól látom, más is járt így?)

A lap alján találunk egy kis vezérlőt, mellyel ki és bekapcsolhatjuk a zenét, szabályozhatjuk, a hóesést valamint megoszthatjuk azt közösségi felületeken.  De mi történik a gyönyörű (sorba kötött) karácsonyfaizzókkal?  Megtudhatja, ha kipróbálja!

Kedves, jópofa kis alkalmazás ez, mely  segíthet ráhangolódni a közelgő Ünnepre!

Érdemes felkészülni mindenre, pl. hogy a  várható zenék: George Michale: Last Chistmas, Billy Mack: Christmas all around me, és vajon mi a harmadik dal?

Jó szórakozást, és kommentbe jöhetnek az iskolai honlapok is akár..(télapósipkában)!

Előző cikkMeglepetés a Modern Iskolától! Próbacikk
Következő cikkCsetelő diákból motivált tanuló?