Kezdőlap hírmozaik

    Köszönjük a véleményüket, itt a válaszunk! Moderniskola Plusz

    Egy héttel ezelőtt, június 28-án küldtük ki a Moderniskola.hu hírlevelében nagy nyilvánosság elé a Moderniskola Plusz elnevezésű kezdeményezésünket, az Önök véleményét kérve ennek részleteiről.Most megérkeztek az első válaszok, köszönjük. Továbbra is várjuk a kitöltést és megválaszoljuk a felvetéseket. 

    ujmodserniskolaoldal
    Köszönjük a sok kitöltést és a megosztott gondolataikat is.
    Továbbra is várjuk a kitöltéseket, megoszthatják ismerőseikkel is, itt lehet kitölteni a kérdőívet ill. elolvasnia kezdeményezés hírét.
    Két kérdésre-felvetésre itt válaszolunk, mivel a kérdőívek névtelenül érkeztek, nem tudjuk, kik tették fel a kérdéseket.
    #1. kérdés: Kik az innovatív pedagógusok?
    „Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, ahogyan a Modern Iskola portálját is .Nagyon sok jó gyakorlattal találkoztam,amit adaptáltam a saját pedagógiai gyakorlatomba is.A kérdésem az, hogyan kerülhet be valaki a korábban említett innovatív pedagógusok körébe? Ez azonos a Microsoft által hirdetett programmal?”
    Válasz:
    A moderniskola.hu portál illetve a print lap kiadója sokszor szervezett konferenciákat, tudásmegosztó rendezvényeket pedagógusok számára. A valós találkozások, a hírlevelünk, a lapunk, Facebook-oldalunk és egyéb fórumaink lehetővé tették, hogy a hazai és határon túli magyar pedagógusok innovatív személyiségei csatlakozzanak az érdeklődők köréhez. Proaktívan, segítőkészen dolgoznak velünk, cikkeket, oktatási jó gyakorlatokat, módszertanokat osztanak meg, programokat szerveznek és részt vesznek a mi programjainkon. A Microsoft Innovatív Pedagógus Program résztvevői is köztük vannak, (erre most július 15-ig lehet jelentkezni!) de a két halmaz nem azonos teljesen.
    Örömmel fogadunk bárkit intézménytől, lakhelytől, kortól és végzettségtől függetlenül, aki újító szándékkal, a pedagógia modernizálása iránti elkötelezettségből szeretne a Moderniskola.hu portállal együttműködni! Az együttműködés módjairól a szerkesztőségben lehet érdeklődni: info kukac moderniskola.hu
    #2. kérdés: Kapjon kedvezményt, aki hozzájárul- interakció
    „Szerencsésnek tartanám, ha a pedagógusok fejében, szívében levő tudás, tapasztalat és KREATIVITÁS hasznosulna. Vagyis, mondjuk ha valaki rendszeresen egy valamilyen módon meghatározott minőségű, mennyiségű anyaggal hozzájárulna az oldalhoz, akkor kapjon kedvezményt a csomag, oldal használatához. Fontos az INTERAKCIÓ!!!”
    Válasz:
    Köszönjük az észrevételt, folyamatosan azon dolgozunk, hogy legyenek interakcióink az olvasóinkkal. A javaslatot megfontoljuk, köszönjük.

     

    Milyen legyen a Moderniskola Plusz? Véleményét várjuk kérdőívünkon!

     

     

    Előző cikkAz online világban is fontos a kézírás- hogyan használjuk az Okosportált?
    Következő cikkVitaindító: 10 ok, amiért abba kellene hagyni a Facebookozást