Innovatív tanárfórum: nyílt nap a pécsi döntőn

    A Partners in Learning fórum idei döntőjébe ezúttal is a hajdúszoboszlói regionális és a netes fordulóra jelentkező pedagógusok juthattak be.

    Több mint ötven projekt készítői kaptak meghívást a zsűri értékelése alapján a pécsi fórumra, számukra térítésmentes a részvétel. A Microsoft Magyarország a Modern Iskola magazin szervezésében sorra kerülő találkozó második napjára, november 9-ére nyílt napot hirdetünk 10.00 és 13.30 között, amelyre szeretettel várunk minden innovatív, újdonságokra nyitott, új ötletek, korszerű eszközök és módszerek iránt érdeklődő pedagógust!

    A nyílt napra ellátogatók megtekinthetik a döntőbe jutott közel ötven projektet, kérdezhetik a kiállító kollégákat, és azt is megtudhatják:

    • milyen szerepe van a belügyminiszternek, a paparazzonak vagy a flashmobnak a testbeszédben?
    • hogyan készített előadást értelmi fogyatékos csoport a felelős állattartásról normál tagozatos diákoknak?
    • hogyan lehet egy betiltott kortárs dán regény alapján a drámapedagógiát, a kooperatív csoportmunkát és az e-learninget ötvözni?
    • hogyan népszerűsítenek diákok fiktív kisvállalkozások keretében irodalmi műveket marketingeszközökkel?
    • hogyan lehet a tananyagot belecsempészni egy lövöldözős, egy ügyességi, egy versenyzős vagy egy kalandjátékba?
    • milyen információkat gyűjtöttek össze és dolgoztak fel a veresegyházi diákok afrikai ismerőseiktől?

    Megismerhetik továbbá a szakmai zsűri és a résztvevők által legjobbnak tartott pályamunkát is, amelynek készítője a jövő évi Partners in Learning nemzetközi fórumon képviseli Magyarországot, és bepillantást nyerhetnek együttműködő partnerünk, a Műszaki Kiadó online tantestületének, a közel 5400 fős eTanárikar életébe is Lakos Józsefné régióvezető közreműködésével.

    A projektekről bővebb információ a PiL Network közösségi oldalon található.

    A kiállító pedagógusokon kívül a fórum mindkét napján a részvételt teljes ellátással csak térítés díj ellenében, 29 000 Ft+áfa áron tudjuk biztosítani.

    További információ: http://moderniskola.hu/pil-forum2012

    Előző cikkAz ISZE szakvéleménye az informatika kerettantervekről
    Következő cikkHasználd a múzeumot!