Rajtad is múljon! – Egynyári virágágy tervező pályázat a FÉNY jegyében

    Szereted a virágokat? Szereted a színeket, formákat, mintákat merészen összepárosítani? Szereted a színeket, formákat, mintákat merészen összepárosítani? Itt az ideje, hogy a papírra vetett álmaidat Budapest közterületein meg is valósítsd! Tervezd meg Te, hogy nézzen ki 2015-ben az egyik budapesti virágágy! Pályázati felhívás:

    Több éves hagyomány, hogy minden évben egy kiemelt fontosságú esemény, kulturális program, vagy épp a nemzetközi figyelem központjában lévő tudományos témához kapcsolódva készülnek a budapesti virágágyak kiültetési tervei és jelennek meg mondanivalói, virágok segítségével. A 2015-es év a „FÉNY nemzetközi éve” lesz, ehhez kapcsolódva a virágágyak a fény mindennapi életünkre gyakorolt hatásait, fontosságát, valamint a fény, mint éltető erőt fogják megjeleníteni.

    Ennek jegyében a FŐKERT Nonprofit Zrt. idén is meghirdeti virágágy tervező pályázatát kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A pályázat célja, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a városi tér a lakosságé, az Ő kikapcsolódásukat, rekreációjukat hivatott szolgálni A pályázaton résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy megtervezzék az egyik budapesti virágágyat, melyet 2015. tavaszán a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai a pályázati helyszíneken megvalósítanak.

    A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A korosztályonkénti 5 legjobb pályamű közül a nyertest a FŐKERT Nonprofit Zrt. facebook oldalán indított szavazás eredménye fogja eldönteni. A korosztályonkénti nyertes pályázatot 2015 tavaszán a FŐKERT Nonprofit Zrt. a korosztály szerinti parkban megvalósítja, s a tervező nevét kiállítja.

     

    Beérkezési határidő: 2014. október 3.

    Előző cikkBotrányok és jó gyakorlatok- avagy mit jelent a táboroztatás a pedagógusoknak? 2.rész
    Következő cikkIsmét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERT-augusztus 25-ig