Kezdőlap hírmozaik

    Különleges könyvsorozat a Kello-tól(x)

    Kereskedelmi forgalomban is elérhetővé vált az „Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben” című könyvsorozat

     

    Az első világháborús centenáriumi emlékprogram keretében, a tárgyszerű történelmi emlékezet  erősítésének céljából,  Magyarország Kormánya az „Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben” című 21 kötetes könyvsorozat hasonmás kiadását adományozta hazai és határon túli középiskolai, egyetemi- és közkönyvtár részére, mindösszesen 2100 példányban.

    A számos privát megkeresés eredményéül, e monumentális sorozat immáron kereskedelmi forgalomban is elérhető.

    A könyvsorozatok könyvtárakba történő eljuttatásáért a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) felelt. A kiszállításokat követően, a KELLO megannyi köszönetnyilvánító levelet kapott. A különféle intézményekből érkező levelekből kitűnt, hogy nagyon sok helyen érdeklődtek például magánszemélyek is afelől, hogy e hiánypótoló kiadvány megvásárolható-e.

    Ezért a KELLO, a hasonmás kiadást végző Méry Ratio Könyvkiadóval tárgyalásokat kezdeményezett a könyvsorozat kereskedelmi forgalomban történő értékesítése kapcsán.

    A megbeszélések eredményéül, a könyvkiadó átadta a kizárólagos forgalmazás jogát a Könyvtárellátónak.

    Így 2015. február másodikától a KELLO webshopjában, valamint az üzletként és ügyfélszolgálati irodaként is működő KELLO-Infopontokon is megvásárolhatóvá válik az „Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben” című könyvsorozat.

    A Könyvtárellátó Nonprofit Kft., a kizárólagos forgalmazó jog elnyerésével, az eredeti árnál kedvezőbben tudja továbbértékesíteni a küllemében nívós, tartalmában pedig hiánypótló 21 kötetes sorozatot. A kiadványról, illetve a vásárlási feltételekről bővebben a webshop.kello.hu-n olvashat.

    Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

    Előző cikkMi az a QR kód és mire jó egy pedagógusnak?
    Következő cikkKépmanipulálás mindenkinek MS Paint-tel! (x)