Kezdőlap jó példák

Legjobb Európai Tananyag Díj: Sakkpalota program, Magyarország

BELMA DÍJAS A SAKKPALOTA PROGRAM!- adta hírül a Sakkpalota program Facebook- oldalán a Polgár Judit Sakk Alapítvány.  Polgár Judit a Modern Iskolának 2015. szeptemberében adott interjújában részletesen kifejti a program lényegét és előnyeit, használhatóságát. (A cikk megjelent a nyomtatott kiadvány mellett a honlapunkon is, itt olvasható.- szerk.)  A most megosztott örömteli hír  szerint a „Best European Learning Material – BELMA – vagyis a Legjobb Európai Tananyag Díjat kapta a Sakkpalota vizuális gondolkodás-, és általános képességfejlesztő, komplex tantárgy integrációs oktatási programom Frankfurtban, a világ legnagyobb szakmai vásárán 2015. október 16-án. 

„Köszönöm minden iskolának, intézményvezetőnek, pedagógusnak, gyereknek, aki segített fejleszteni, tesztelni és beilleszteni az iskolai oktatásba! 
A nemzetközi zsűri szerint a tananyag olyan innováció, ami nem csak, hogy lépést tart a társadalmi változásokkal, a gyerekek megváltozott gondolkodásával, hanem a jövőre készíti fel őket!”- olvasható Polgár Judit köszönete és üzenetének továbbítása. 

Forrás: Sakkpalota program Facebook- oldala

Kapcsolódó cikk:

Sakkpalota – Újraélhető a tanári kreativitás
 

 

 

Előző cikkMit olvassanak a gyerekek – és a felnőttek?
Következő cikkFelméréshez segítség kérés -Testi Válaszkészség Skála