Kezdőlap hírmozaik

    Országos bibliai rajzverseny 6-15 éveseknek (x)

    A Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ Alapítvány rajzverseny pályázatot hirdet az ország összes általános iskolájában, 6-15 éves korosztály számára.

    Kedves általános iskolás Érdeklődő,

    Kedves Szülők!

    Jónás könyve a Biblia egyik csodálatos történetét meséli el, amelyben a főhős, Jónás életveszélyes kalandok árán tanulja meg, hogy a Jóisten elhívását mindenképpen teljesítenie kell, így jut el Ninive városába, hogy felhívást tegyen közzé: a gonoszságba, erkölcstelen életmódba süllyedt város lakóinak azonnal jó útra kell térniük, különben az Úr hatalmas dühe Ninivében minden élőlényt elpusztít! Jónás teljesíti küldetését és közben maga is többször szembesül a Mindenható Atya végtelen, önzetlen szeretetével, mellyel teremtményei felé fordul.

    A Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ Alapítvány rajzverseny pályázatot hirdet az ország összes általános iskolájában, 6-15 éves korosztály számára.

    A téma: JÓNÁS KÖNYVE

    Ezen belül bármi papírra vihető, az elhívástól kezdve, az iszonyú és félelmetes tengeri viharon át, a hatalmas bálna gyomrában történő különös utazás, vagy a Ninive városában történt események, avagy más részlet ebből a csodás könyvből.

    A verseny 2018. október 15-én indul.

    Az alkotásokat postai úton a 1033 Budapest III. kerület Tanuló u. 1. címre, vagy e-mailben az info@nekikk.hu címre várjuk. A jelentkezéshez szükséges megadni a következő adatokat: név, születési idő, értesítési cím, e-mail cím, általános iskola neve, címe.

    A rajzpályázattal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató a ide kattintva lesz érhető a verseny elindulásával egyidejűleg.

    Az alkotások beadási határideje :

    2019. január 15.

    Eredményhirdetés: 2019. február 15.

    A Biblia olvasás közben sok áldást, az alkotás közben sok örömet kívánunk!

    Sok sikert!

    Szeretettel:

    Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ Alapítvány

    (x)

    Előző cikkA növekvő erdők nyomában
    Következő cikkKódolás hetéről határtalanul- erről is szólt a Magyarból jeles konferencia