Kezdőlap Digitális eszközök

Hasznos tervezők pedagógusoknak diasablonokból

Mai cikkünkben olyan, ingyenes letölthető vagy Google diákban átalakítható tervező sablonokat ajánlunk a SlidesMania jóvoltából, melyek nagymértékben megkönnyítik a mindennapok, hetek, hónapok tervezését.

  1. Személyre szabható asztali havi tervezőnaptár

Ha sok fájl, alkalmazás vár ránk a gépünk asztalán, ez a személyre szabható naptár igazán életmentő lehet számunkra. 2020 decemberig érhető el a sablon, ahol mindegyik dia egy-egy hónapban felel meg. A sablon 100%-ban személyre szabható, a színektől a betűtípusig minden változtatható. És a legszuperebb: a diákat JPG formátumban letöltve beállíthatjuk a gépünk asztali háttérképének, és az ott találtható ikonokat a megfelelő helyre mozgathatjuk: játékok és appok/ rendezésre vár/ dolgozom rajta (persze ezeket is átírhatjuk). A sablon itt érhető el. A megfelelő felbontás érdekében a diasor oldalbeállításán érdemes változtatni.

Kép forrása: SlidesMania

2. Heti tervező távoktatás esetén

Egy fájlban könnyedén összegyűjthetünk minden anyagot (videók, hangfájlok, képek és szöveg) az egyes napokra és ezzel nagy mértékben meg tudjuk könnyíteni az esetleges digitális munkarendet, hiszen segít a diákoknak rendszerezni a teendőket. További hasznos információkat ebben a videóban találunk. A sablon itt érhető el.

 

3. Éves tanári tervező a 2020-2021-es tanévre

A 13 hónapos tervező júliustól-júliusig érhető el. 13 dia érhető el a hónapokra, egy órákkal egy pedig nélküle, egy heti dia valamint egy óraterves heti dia minden hónapra. Találunk még 7 üres jegyzetdiát is.

A felhasználást az alábbi videó mutatja. A sablon itt érhető el.

Nagyon köszönjük a SlidesMania hozzájárulását a sablonok közléséhez. További ötletekért érdemes őket követni a Twitter oldalukon.

Előző cikkMINI TÁRSASJÁTÉKOK ÓVODÁSOKNAK
Következő cikkJó légkör, öröm, tehetséggondozás