Kezdőlap hírmozaik

SNI diákokkal foglalkozó pedagógusok jelentkezhetnek a támogatott külföldi eTwining-képzésre

Az eTwinning Szlovák Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső szemináriumot szervez 2018. április 26-28. között. Az ingyenes programra március 12-ig lehet jelentkezni, aktív angol nyelvtudással rendelkező pedagógusoknak.

A találkozóra olyan általános- és középiskolában tanító sajátos nevelési igényű diákokkal foglalkozó pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

Hirdetés

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos IKT és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. március 12-én 9 óráig.

 *A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.