Kezdőlap Best of

Best of Modern Iskola 2021: Augusztus

A 2021-es évet értékelő sorozatunkban naponta vesszük sorra az adott hónap három legsikeresebb cikkét. Augusztusban elkezdtünk hangolódni a közeledő tanévre, ehhez nagy segítséget nyújtott sorozatunk, ahol gyakorlatias, a mindennapi munkát segítő ötletekkel készültünk már egészen az óvodás kortól kezdve.

Tippek a tanévkezdéshez – Ősz az óvodában

Új sorozatunkban gyakorlatias, a mindennapi munkát segítő ötletekkel készültünk már egészen az óvodás kortól kezdve. Elsőként Hétvári Andrea költőnő verseivel könnyítettük meg a hamarosan aktuális óvodakezdést.

Kép: Hétvári Andrea
Tippek a tanévkezdéshez – ötletek az első osztályfőnöki órára

Ebben az írásban az első osztályfőnöki órákra készültünk ötletekkel, mintegy csapatépítésként és egymás megismeréseként. A gyakorlatok persze bármely tanórán felhasználhatóak az ismerkedésre és jégtörésre, például idegen nyelv tantárgy esetén az általános iskola felső tagozatától kezdve.

Fotó: Szesztay Margit, Az én csoportom
Még több hasznos sablon a közelgő új tanévre!

Előző nagy sikerű cikkünk folytatásaként fogadják szeretettel a mai gyűjteményünket a Slidesmania és a Ditch That Textbook oldaláról: személyre szabott naptár, tervező, vidámparkos kilépőcetli, Instagram történetek – mi lett volna, ha a történelmi alakoknak van instagramjuk?, TikTok és még sok más!

Előző cikkBest of Modern Iskola 2021: Július
Következő cikkNemes Nagy Ágnes 100