Kezdőlap heti kitekintő

    Idén is meghirdetjük a Formáld a világod!<19 Szabadfogású Számítógép versenyt!

    LED-eket forrasztasz a szabadidődben? Történeteid legszívesebben animációban meséled el? A nyári szünetet szoftverfejlesztéssel töltöd? Akár a honlapok, a mesterséges intelligencia vagy a robotok a te asztalod, ha mindennapi problémákra keresel informatikai megoldásokat és ha 19 éves vagy fiatalabb vagy, itt a helyed! Nevezz a <19 Formáld a világod! versenyre!

    19 éves kor alatt* bármilyen digitális alkotással nevezhetsz a versenyre, legyen az animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb, hogy legyen egy kreatív ötleted! 

    Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2022. december 31-ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is. 

    A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni! 

    NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 

    1. október 24. éjfél 

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS NEVEZÉS: 

    https://formaldavilagod.hu/2022/#verseny 

    SZOCIÁLIS MÉDIA: 

    Forrás: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány
    Előző cikkEgyénközpontúság és személyes tapasztalás – interjú
    Következő cikkA szakképzés kínálta lehetőségek és a sztereotípiák lebontása – interjú